Laatste nieuws

Feestelijke opening de Leemkuil, Nijmegen

Na ruim een half jaar hard werken door weer en wind is 21 april 2018 'het Geheime fort van Novio Magus' in de Leemkuil te Nijmegen feestelijk geopend. Het fort met torens tot 12 meter ...

Lees meer

Kunstgras weer als nieuw met kunstgrasborstel

Dat kunstgras onderhoudsvrij is, is taboe! In tegenstelling tot natuurgras hoeft kunstgras niet gemaaid, geverticuteerd of bemest te worden. Maar ook in kunstgras ontstaat na verloop van tijd een voedingsbodem waar (on)kruiden en alg zich in kan ontwikkelen..

Lees meer

Uitbreiding in Gemonde

Groenvoorziening Vogels B.V. en Vogels Avontuurlijk Spelen B.V. breiden uit op de locatie in Gemonde. Momenteel wordt er een multifunctionele schuur geplaatst door aannemer Steenbergen Bouwwerken uit Berlicum.

Lees meer

Subsidie voor 'Groene Schooltuinen'

Provincie Noord-Brabant maakt 1,6 miljoen euro vrij voor vergroenen schoolpleinen

De Provinicie Noord-Brabant is een campagne gestart om schoolpleinen te vergroenen. Het doel is om kinderen meer in aanraking te laten komen met de natuur, door zoveel mogelijk grijs te laten verdwijnen en groen aan te planten. Een kreet van de provincie is daarom ook 'Stoeptegels eruit en gras, bomen en struiken erin'.

www.omroepbrabant.nl
Lees meer

De Leemkuil, Nijmegen

Vogels Avontuurlijk Spelen realiseert i.s.m. KOMPAN het geheime fort van Novio Magus

Eindelijk was daar dan het verlossende woord. Vogels Avontuurlijk Spelen mag beginnen aan de realisatie van 'het geheime fort van Novio Magus' voor speeltuin de Leemkuil in Nijmegen. De realisatie is in opdracht van speeltoestellen fabrikant KOMPAN in combinatie met de gemeente Nijmegen. KOMPAN verzorgt o.a. de levering van de tot wel 12 meter hoge klimtorens.

Lees meer